OVER ONS

Dirk Artois is al van jongs af aan gebeten door techniek en zit ondertussen al bijna 40 jaar in het vak. In 1996 richtte hij zijn eenmanszaak op. Twee jaar lang werkte hij alleen, tot hij een eerste medewerker in dienst nam. Toen al focuste hij op mazout- en gasketels en schoorsteenvegen. Ondertussen heeft hij drie medewerkers en werkt hij zelf nog steeds mee op de werf. Als meewerkend patron is hij dus projectleider en het rechtstreekse aanspreekpunt voor elke klant.

Ons team

Naast zaakvoerder Dirk Artois bestaat het team uit Eddy, onze monteur, Lowie, onze mazoutspecialist en Dieter, gespecialiseerd in gasketels en schoorsteenvegen.

Wij zijn actief in de regio Tielt-Winge tot de grens met Leuven, Genk, Sint-Truiden, Haacht en Keerbergen.

Onze waarden

Een persoonlijk contact met onze klanten vinden wij essentieel. We geven altijd een gratis offerte, op voorwaarde dat we mogen langskomen om de installatie te bekijken en jou te ontmoeten. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we altijd het beste advies kunnen geven en dat doen we graag op een persoonlijke manier.

We maken er een punt van binnen de twee dagen na het eerste contact een offerte te bezorgen. Na goedkeuring plannen we de werkzaamheden in overleg met jou op het eerstvolgende vrije moment in. Voor dringende herstellingen doen we ons uiterste best om je zo snel mogelijk te helpen.

Erkend installateur en geëngageerd bouwbedrijf

Om een gas- of mazoutketel te mogen reinigen of een nieuwe ketel te mogen opstarten, moet je als installateur erkend zijn. Wij van Artois Dirk BV hebben een certificaat op zak om gas- en stookolieketels te installeren, te onderhouden en op te starten. Dat betekent dat deze personen een attest mogen uitschrijven. Elke vijf jaar volgen wij een opleiding, zodat onze certificaten geldig blijven en we op de hoogte zijn van de nieuwste innovaties. Wij bezorgen onze attesten reeds digitaal, wat over enkele jaren verplicht zal worden. Je ontvangt je persoonlijk attest dus gewoon in je mailbox!

Naast zijn engagement tot opleiding, is Dirk Artois ook lid van Confederatie Bouw en van Techlink.